AK Senica

Silvestrovský beh Senica

Cestný beh

Silvestrovský beh, 31.12.2023, Senica, 4/8km

Bežci mali tento rok na Silvestra ideálne podmienky a na dobre vyznačenú trať bez snehu a bez ľadu vybehlo aj 6 žien a 10 mužov z AK Senica. Medzi nimi boli aj dve deti z AK Senica - Ninka Pipíšková bežala ženskú 4km trať a Matúš Pavlík sa popasoval s 8km traťou. Bolo úžasné vidieť naše deti súperiť bok po boku so svojimi rodičmi a súrodencami na “dospeláckej” trati. A o tom, že neboli iba do počtu svedčí krásne 3. miesto Ninky v celkovom poradí časom 17:48 min. !!!, pričom iba ako 12-ročná zároveň získala 1. miesto v kategórii ženy do 35 rokov a 1. miesto medzi najlepšími Seničankami. Ninka svoj úspech oslávila na pódiu spoločne s maminou, lebo Zuzana Pipíšková bola na 3. mieste medzi Seničankami a 2. v kategórii ženy nad 45 rokov.
Po dlhšej bežeckej prestávke sme medzi nami radi privítali Tomáša Skalu, ktorý napriek dlhej tréningovej absencii vybojoval 3.miesto medzi Seničanmi.

Naše deťúrence z AK Senica v posledný deň roka zabudli na soplíky a kašlíky, vyliezli z teplých pelechov a nastúpili na štart domáceho preteku, aby mohli hrdo vyvetrať senické dresy. Videli sme úžasnú bojovnosť, široké úsmevy a ako bonus nám až v štyroch kategóriach cinkla aj medaila pre AK Senica. Ďakujeme všetkým malým atlétom, ktorí si prišli zapretekať a rodičom ktorí prišli fandiť.

Ďakujeme všetkým deťom a vereránom AK Senica za celoročnú reprezentáciu klubu, Senice a Záhoria doma aj v zahraničí. Ďakujeme aj všetkým našim priateľom, rodinným príslušníkom, sponzorom a ostatným fanúšikom, ktorí podporujú náš klub.

V novom roku 2024 Vám prajeme hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a športových úspechov.

Atletický klub Senica.